#Kesäbistro on tämän kesän osalta tullut tiensä päähän. Vähässä on olleet ne aurinkoiset päivät ja se on näkynyt myös kirstussa. Syy sulkemiseen on muutokset henkilökohtaisessa elämässä ja taloudelliset realiteetit.
Haluan kiittää Ghetto street food barin henkilökuntaa suurenmoisesta avusta ja sydämellisestä vastaanotosta.
Haluan kiittää myös kesän aikana käyneitä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Monista tuli vakkareita ja tuntuu pahalta tuottaa pettymys, toivottavasti nähdään vielä tulevaisuudessa uusien juttujen parissa.
#Kesäbistro siirtyy nyt offlineen, Ghetto street food bar jatkaa toimintaansa normaalisti.

Our Story

tarina

WE COOK NAKED FOOD

#Kesäbistron toinen kesä starttaa 1.6 Ghetto street food & grillin terassilla osoitteessa Läkkisepänkuja 2.

#Kesäbistro on kolmen kuukauden kesäprojekti, jonka tarkoitus on yhdistää streetfoodin rentous ja bistroannokset saumattomaksi kokonaisuudeksi. Inspiroidumme lämpimien maiden mutkattomista korttelikuppiloista, joiden pieniltä terasseilta lähialueelle kantautuu ruoan tuoksu.

Menu vaihtuu kuukauden alussa ja puolessavälissä, ja punaisena lankana menussa toimii kullakin viikolla jonkun maan keittiö. Aloitamme kesäkuussa matkan Turkista, josta matka jatkuu Italiaan ja Ranskaan. Heinäkuun puolenvälin jälkeen lautasella maistuu USA.n maut, jonka jälkeen etenemme Intian kautta Koreaan.

Voit tilata ruokaa joko Ghetto street food barin tai #Kesäbistron listalta. Tai vaikka molempien.

#Kesäbistron listalla ei ole erikseen alku ja pääruokia. Alle 10€ annokset toimivat alkuruokana tai kevyenä pääruokana ja 10€+ annokset ovat sitten tuhdimpia.

Lämpimästi tervetuloa #kesäbistroon