#Kesäbistro on tämän kesän osalta tullut tiensä päähän. Vähässä on olleet ne aurinkoiset päivät ja se on näkynyt myös kirstussa. Syy sulkemiseen on muutokset henkilökohtaisessa elämässä ja taloudelliset realiteetit.
Haluan kiittää Ghetto street food barin henkilökuntaa suurenmoisesta avusta ja sydämellisestä vastaanotosta.
Haluan kiittää myös kesän aikana käyneitä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Monista tuli vakkareita ja tuntuu pahalta tuottaa pettymys, toivottavasti nähdään vielä tulevaisuudessa uusien juttujen parissa.
#Kesäbistro siirtyy nyt offlineen, Ghetto street food bar jatkaa toimintaansa normaalisti.

Staff

henkilÖkunta

  • Late #Kesäbistron salissa häärää Late. Late omaa pitkän kokemuksen ravintola-alalta ja tunnetaan salibandypiireissä pakkina, jonka syötöt napsahtaa aina lapaan.
  • Jussi "Juicyone" Jussi on #kesäbistron kokki ja perustaja. Juicyonen harrastuksiin kuuluu kokkailu ja maalaaminen. #Kesäbistro on taiteilijasielu Jussille kuin "tabula rasa" johon voi toteuttaa intohimoja ja ideoita omilla ehdoilla. Klassiset raamit on täytetty moderneilla tekniikoilla, robusteilla linjoilla ja ripauksella hurskasta huumoria.
  • Mija "Mihalito" Mija on #kesäbistron maskotti. Uskollinen vahtikoira pitää huolen ettei reviirille tunkeudu kutsumattomia vieraita, kuten paikallisia mäyriä aiheuttamaan pahennusta ja sekasortoa. Uskokaa tai älkää, Mija osaa tehdä uskomatonta suklaafudgea.
  • Markus "Make" Markus ottaa #kesäbistron upeat ruokakuvat. Valokuvaavan keittiömestarin ruoantäyteistä elämää voit seurata instagramissa @kokki_ja_kamera
  • Aleksi "Aksu" Aleksi on #kesäbistron freelance valokuvaaja. Leppävaarasta helsinkiläiseksi ponnistaneen Aleksin vahvuutena ovat bistron fiilistely- ja henkilökuvat. Instagramista voit bongata lisää tämän taiteilijan vivahteikkaita aikaansaannoksia: @siraksu.
  • Juan Juan on Ghetto street food barin omistaja ja itseoppinut kokki. Syyriasta monen mutkan kautta Leppävaaraan päätynyt monitoimimies on aina iloinen ja aikaansaava.
  • Maria Maria hoitaa Ghetto street food barin salia ja juoksevia asioita. Arkkitehdiksi opiskeleva Maria tuo naisellisen kosketuksen miespainotteiseen tiimiin.